AB Proje Ekibi Portekiz´den Döndü

Okul Müdürü Hasan Kökçü, Müdür Yardımcısı Ahmet Kurtuluş Işık  ve İngilizce öğretmeni Mehmet Yaran'dan oluşan proje ekibi, 22 Ekimde gittikleri  Portekiz'in Valença şehrinden 26 Ekimde döndü.

Okul Müdürü Hasan Kökçü, Müdür Yardımcısı Ahmet Kurtuluş Işık  ve İngilizce öğretmeni Mehmet Yaran'dan oluşan proje ekibi "ICT in Active Learning & Teaching-Inspiring, Challenging, Terrific" isimli Erasmus + Okul Ortaklıkları projesinin ilk toplantısı için Portekiz'in Valença şehrine gittiler. 22-26 Ekim 2016 tarihleri arasında "Agrupamento de Escolas de Muralhas do Minho" isimli Portekiz okulunda incelemelerde bulunan proje ekibi,ayrıca Portekizli öğrencilere Türkiye ve Türk kültürünü tanıtan bir  de ders  işlediler.

Proje ortağı ülkeler Türkiye,Letonya,Belçika,Polonya,Hollanda,Portekiz ve İtalya'dan oluşmakta.

Proje okullarda Akıllı tahta ve bilgisayar kullanımını daha verimli kullanma,işbirliği,yaratıcı düşünme,aktif derse katılım vb.  konuları içermekte

.

Yayın: 29.10.2016 - Güncelleme: 04.02.2020 14:07 - Görüntülenme: 1966