Holistic Wellbeing: Nurturing Excellence E-Twinning Projemiz

Katılımcı olduğumuz eTwinning projemizde Türkiye’den, Bulgaristan’dan ve Romanya’dan katılımcı öğretmen ve öğrenciler bulunmaktadır. Projemizin konusu, “Yaşamın her yönü öğrencilerin iyi olma halini etkiler. Sadece hastalık ya da rahatsızlığın olmaması değil, aynı zamanda fiziksel, zihinsel ve duygusal faktörlerin bir kombinasyonudur.” Bu proje, ortak okullardaki ulusal müfredatlara uygun olarak tasarlanmıştır. Bu müfredatlar; çevre ile mutlu, yakın bir ilişki, keyifli ve tatmin edici bir kariyer, düzenli egzersizler, beslenme düzeni, iyimser bir bakış açısı, sağlıklı öz saygı, gerçekçi ve ulaşılabilir hedefler, amaç ve anlam duygusu, aidiyet duygusu, değişime uyum sağlama becerisi, adil ve demokratik bir toplumda yaşamanın sınıflara uygulanmasıyla ilgilidir.

24-04-2024

Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 24.04.2024 13:04 - Görüntülenme: 39