Uluslararası Projelerimiz

Kas

Bulgaristan, Avusturya, Finlandiya ve Yunanistan ile beraber yürüttüğümüz "Augmented content/Arttırılmış içerik" isimli Erasmus+ KA220 projemiz kapsamında bir çoğaltıcı etkinlik/multiplier event düzenledik. Bulgaristan, Finlandiya,  Avusturya ve Türkiye'den 54 eğitimcinin katıldığı etkinlikte projemizi tüm detaylarıyla anlatarak geliştirdiğimiz fikri çıktıları (platform, mobil uygulama ve video dersler) katılımcılara tanıttık.

Etkinliğe katılan yerli yabancı tüm konuklarımıza teşekkür ediyor, proje ekibimize kolaylıklar ve başarılar diliyoruz.

Eyl

Polonya koordinatörlüğünde İtalya, Slovenya, Portekiz ve Romanya ile birlikte yürüttüğümüz "Learn from the past to build a greener future" isimli Erasmus+ K229 projemizin Porto /Portekiz hareketliliğine katılan öğrencilerimiz okulumuz konferans salonunda kazanım yaygınlaştırma ve deneyim paylaşımı sunumlarını gerçekleştirdiler.

Eyl