PROJE EKİBİMİZ PORTEKİZ´DEN DÖNDÜ

Okulumuz proje ekibi "Be InteresTED" isimli Erasmus+ KA2 projesinin Portekiz'de düzenlenen ulus ötesi proje toplantısından döndü.

PROJE EKİBİMİZ PORTEKİZ'DEN DÖNDÜ

Proje toplantısı ile ilgili bilgi veren okul müdürümüz Hasan Kökçü: "2017 yılı Ekim ayında Samsun Atakum Anadolu İmam-Hatip Lisesi ile birlikte Letonya, İtalya, Almanya, Portekiz ve Çek Cumhuriyeti'nden ortaklarımızla uygulamaya başladığımız projemizin ilk ulus ötesi proje toplantısı Portekiz'in Coimbra şehrinde gerçekleştirildi. Detaylı ve yoğun geçen 3 günlük toplantıda proje kapsamında ilk yıl yapılan çalışma ve etkinlikler değerlendirilerek gruplar halinde projenin ara dönem raporu üzerinde çalışmalar yapıldı. Proje kapsamında ikinci yıl yapılması gereken çalışmalar görüşülerek bu doğrultuda kararlar alındı. Öğrencilerin topluma hitabet becerilerini yenilikçi ve etkin bir şekilde arttırmak ve onları iyi birer konuşmacı olarak yetiştirmeyi amaçlayan bu projeyi okulumuza kazandıran ekibimize teşekkür eder, başarılar dilerim." dedi.

Proje sorumlusu İngilizce öğretmeni mizHasan Biber: "Projemiz kapsamında ilk yıl yoğun çalışmalara imza atarak 3 adet TED temelli ders planı hazırladık ve TED keşiflerinden ilk 3 tanesini gerçekleştirdik. Proje ekibinde yer alan öğrencilerimiz farklı konularda TED konuşmaları hazırladılar. Eylül ayında okulumuzda mini TED Konuşmaları Etkinliği düzenleyerek çalışmalarımızı hem eğitim kurumları hem de yerel toplum ile paylaşacağız. Projemizin bir sonraki toplantısı Ekim ayında İtalya'da gerçekleşecek." dedi.

05-07-201805-07-201805-07-201805-07-201805-07-201805-07-201805-07-2018

Yayın: 05.07.2018 - Güncelleme: 04.02.2020 14:01 - Görüntülenme: 633