Hasan KÖKÇÜ - Okul Müdürü

1971 Yılında  Antalya’da doğmuşum, ilk ve ortaöğrenimimi sırasıyla  İnönü İlkokulu, Hızır Reis Ortaokulu ve Antalya Lisesinde tamamladım. 1990 yılında başladığım Atatürk Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünü 1994 yılında  bitirdim , aynı yıl  Erzurum’un Hınıs ilçesinde öğretmenliğe başladım.Bu arada vatani görevimi Yedek Subay olarak Tunceli’de yaptım .Daha sonra Karaman Taşkale Lisesinde Müdürlük, Karaman  Bifa Lisesinde , Manavgat Saraçlıkale okullarında öğretmenlik, Kemer Fatma Turgut Şen Anadolu Lisesinde, ve Iraz  Düriye Duran Anadolu Lisesinde Müdür yardımcılığı, Rukiye Raşit Meşhur  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Kurucu Müdür olarak görev  yaptıktan sonra 05/07/2017 tarihinde Namık Karamancı Fen Lisesi  Müdürlüğüne görevlendirildim. Halen aynı görevi yürütmekteyim. Evliyim iki kızım var.