OKULUMUZ

Eyl

Spor Kompleksimiz

Eyl

Okulumuz 2011/2012 eğitim öğretim yılında açılmıştır. Okul binası, pansiyon, kapalı spor salonu ve lojman binasından oluşmaktadır. 22000 m2 arsa üzerine kurulu, 6000 m2 kapalı alanlar ve 16000 m2 bahçeden oluşmaktadır. Okulumuz kız ve erkek pansiyonludur.

4 katlı bir bina da 1 müdür odası, 3 müdür yardımcısı odası, 1 hizmetli, bir VHKİ odası, 16 derslik, 1 Bilgisayar Laboratuvarı, 1 Kimya Laboratuvarı, 1 Biyoloji Laboratuvarı, 1 Fizik Laboratuvarı, 1 Yabancı dil dersliği, 1 Tarih – Coğrafya Dersliği, 1 müzik ve 1 Resim dersliği, Seçmeli dersler için derslikler, kantin ve kütüphaneden oluşmaktadır. Fizik Laboratuvarı ve Kimya - Biyoloji laboratuvarlarımız eğitim öğretimde kullanılmaktadır. Kütüphanemiz ve Bilgisayar Laboratuvarımız kurulum aşamasındadır. Tüm binalar klima ile iklimlendirilmektedir.