Haz

11. sınıf öğrencilerimizin velileri ile  yaz dönemi DYK kursları ve 2021-2022 eğitim öğretim yılında yapmayı planladığımız çalışmalar hakkında bilgilendirme toplantısı yaptık.

Verimli geçen toplantıya katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

"Unmask fake news to be a fairly informed European citizen" isimli Erasmus+ projemiz kapsamında düzenlenen öğretmen toplantısında Fransa ve Almanya'dan ortaklarımızla öğrenciler tarafından hazırlanan 1 numaralı haber bültenini değerlendirdik ve önümüzdeki süreç ile ilgili fikir alışverişi yaptık.

Haz

Antalya İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin Er okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Nazik ziyaretlerinden ve desteklerinden ötürü Sayın Müdürümüze teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Haz

11. Sınıf öğrencilerimizle gelecek yıl girecekleri YKS hazırlıkları kapsamında bu yaz yapmayı planladığımız çalışmaları görüştük.

Haz

Okul Müdürümüz Sayın Hasan Kökçü, ilçemizi Antalya'da düzenlenen ''Antalya Liseler Arası Türkçe ve İngilizce Münazara Yarışmalarında'' temsil eden Türkçe ve İngilizce münazara takımlarımızı kabul etti ve kendilerine Antalya İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin Er tarafından gönderilen katılım belgelerini takdim etti.

CLIL IN PBL Projemizin  Final ürünü olarak İngilizce Sanal Dergimiz

Haz

Proje çalışmaları kapsamında  tüm okullarımızın öğrencileri ve öğrencilerimizden olusan zümre takımları tarafından aylardır yaptıkları; okul derslerinin belli ünitelerini ingilizce olarak ortak okullarda  ayrı ayrı ve  ayrıca proje ekibine her zümre takımları sunumlarını yaptılar.Proje sürecinde teknolojiyi kullanmayı web0.2 araçlarını kullanarak derslerine entegre etmeyi ve 21.yy becerilerini kazandıkları projemizin final ürünü olarak ingilizce sanal dergi yaptılar .Projemiz  öğrencilerimiz işbirlikçi çalışma,takım çalışması yapma ,çalışmalarını bir ürünle taçlandırma ve bir ürün ortaya koyma mutluluğunu yaşama,paylaşma ve  tüm bunları ingilizce olarak hazırlama,ingilizcelerini geliştirme ,ve girişimcilik becerilerinin gelişimine katkı sunmuştur.Bu projeyle öğrencilerimize katkıda bulunmakta bizleri okul olarak mutlu etmektedir.

Haz

"CLIL in PBL" isimli eTwinning projesi kapsamında Medya okuryazarlığı ve Dezenformasyon Konulu Toplantımıza Katkılarından Dolayı Konuğumuz Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Çağlar AKÇAY a Teşekkür Ederiz.

Haz

"CLIL in PBL" isimli eTwinning projemiz kapsamında okul öğrencilerimize güvenli internet kullanımı hakkında bilgilendirme yapıldı.

May

Koordinatörü olduğumuz "Show courage" isimli Erasmus+ projemizin ikinci öğrenci  toplantısını çevrim içi olarak gerçekleştirdik.

Letonya, İspanya ve Portekiz'den ortaklarımızın katıldığı etkinlikte ilk olarak Bulgaristan Ulusal Destek Servisi eTwinning Koordinatörü Tsvetanka Todorova öğrencilere

"siber zorbalık" ile ilgili detaylı bir bilgilendirme sunumu yaptı.

Ardından öğrenciler karışık takımlar halinde bu sorun ile ilgili fikir alışverişi yaptılar.

Proje ekibimize başarılar ve kolaylıklar diliyoruz.

May

Müzik öğretmenimiz Sema Özkılıç tarafından yürütülen "A sapling, a breath  and a letter for the future" isimli eTwinning projemiz kapsamında 'Doğada Kampçılık Eğitimi' konulu bir webinar gerçekleştirildi.

Öğrencilere doğada kamp yapma incelikleri ve kamp yaparken doğayı nasıl koruyabilecekleri konusunda Ardahan Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Rıdvan Çolak tarafından bilgilendirme yapıldı.

Rıdvan Çolak Hocamıza teşekkür ediyor, projede yer alan öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz.

May

Chronus isimli robotik takımımız Antalya Teknokent yetkillieri ile çevrim içi bir toplantı gerçekleştirdi.

Teknolojik alanlarda işbirliği imkanlarının değerlendirildiği toplantı oldukça verimli ve sıcak bir ortamda geçti.

Değerli vakitlerini ayırarak öğrencilerimizle buluşan Antalya Teknokent Genel Müdürü Sayın İbrahim Yavuz, Direktörler Songül Demirtaş, Şaban İnce ve Mustafa Torlak'a okulumuza verdikleri destek için teşekkür ederiz.

May

"Unmask fake news to be a fairly informed European citizen" isimli Erasmus+ projemizin üçüncü çevrim içi öğrenci konferansını Fransa ve Almanya'dan ortaklarımızla beraber gerçekleştirdik.

Alman ortağımızla beraber hazırlayacağımız 1. Bülten için öğrenciler uluslararası gruplar halinde önceden belirlenen konu başlıkları üzerinde makalelerini yazmaya başladılar.

Proje ekibimize başarılar ve kolaylıklar diliyoruz.

May

Polonya, Portekiz, İtalya, Romanya ve Slovenya'dan ortaklarımızla beraber yürüttüğümüz "Greener Future" olarak kısalttığımız "Learn from the past to build a greener future" isimli Erasmus+ projemizin dördüncü çevrim içi öğretmen toplantısını gerçekleştirdik.

Şu ana kadar yapılan çalışmaların değerlendirildiği ve önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmaların görüşüldüğü toplantıda öğrencilerin kullandıkları oyların sonuçları incelendi. Sonuçlara göre projenin resmi logo yarışmasını Slovenya'lı öğrencinin tasarladığı logo kazandı.