Ock

NKFL Debate Club’u öğrencilerinin (İngilizce Münazara Kulübü) bu hafta düzenlediği etkinlikte ‘’Should Daylight Savings Time Come Back?’’ (Yaz Saati Uygulaması Geri Gelmeli midir?) konusunu  tartıştı. Okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz katıldı. Debate Club öğrencilerini tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuz Namık Karamancı Fen Lisesinde bu hafta sınıflar arası voleybol turnuvası yapılıyor, yarı final maçları  çekişmeli bir sekilde devam ediyor. Bugün yapılan yarı  final ilk maçında 10/B, 12/E ‘yi 2- 0 yenerek tur atladı, finale çıkan ilk takım oldu . Turnuvamız  yarın oynanacak 11/D-11/C maçı ile devam edecek.

Ock

“Cumhuriyeti’mizin 100. Yılı Etkinlikleri” kapsamında müzik öğretmenimiz Sema Özkılıç liderliğinde okulumuz öğrencileri Mina Cengiz,Levent Baş ve Berkay Kara tarafından “Piyano Dinletisi” gerçekleştirildi.Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve müzik öğretmenimiz Sema Özkılıç ‘a bu güzel dinletisi için teşekkür ederiz.

Ock

Tarımdan sanayiye, gelenekten modernizme yerli malı üretmeli ve kullanmalıyız,  düşüncesiyle okulumuzda “Yerli Malı Haftası"nı tüm öğrencilerimizle birlikte kutladık.

Ock

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Antalya Bilim Üniversitesi ve Konyaaltı BİLSEM iş birliği kapsamında 15-16 Aralık 2023 tarihinde düzenlenen “Bilim Armonisi Uluslararası Gençlik Kongresine” biyoloji öğretmeni Sacide PALA danışmanlığında 11/D sınıfından Gözde Gül Çoban ve Sevgi Şeker”El Lezzeti” adlı bildirilerini çevrim içi(online) olarak sundular.

Ock

5-11 Aralık 2023 tarihleri arasında düzenlediğimiz Cern Bilim ve Kültür Gezimizin “Kazanım, Deneyim Yaygınlaştırma ve Paylaşma Sunumu”nu gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz gezi esnasında elde ettikleri kazanım ve  deneyimleri 9. ve 10. sınıflarımızla detaylı bir şekilde paylaştılar.

Ock

Okulumuz Namık Karamancı Fen Lisesinde bu hafta sınıflar arası voleybol turnuvası yapılıyor, ceyrek final maçları  çekişmeli bir sekilde devam ediyor. Bugün yapılan çeyrek final maçında 10-B, 9-C’yi 2-1 yenerek tur atladı, tur atlayan takımlarımıza başarılar diliyoruz.

SUDOKU TURNUVAMIZI YAPTIK

Zeka Oyunları Kulübünün düzenlediği Sudoku Turnuvası’nı kolay, orta ve zor kategorilerinde öğrencilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirdik.104 öğrencimizin katıldığı turnuvada Kaan Efe Eken 1., Tuğra Okta 2., Ceylin Yaren Bayraktar 3. olmuştur.Yarışmaya katılan ve organizasyonda yardımcı olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuz Müzik Öğretmeni Sema Özkılıç rehberliğinde okul öğrencilerimizin katıldığı  Hırvatistan ortaklığı ile yürüttüğümüz “TURN IT UP” isimli e-Twinning Projesi ulusal kalite etiketi almaya hak kazandı.Öğrencilerimizin kalite etiketi belgelerini Okul Müdürümüz Hasan Kökçü takdim etti. Belge alan tüm öğrencilerimizi ve proje yürütücüsü Sema Özkılıç öğretmenimizi tebrik ediyoruz. #etweninngtürkiye #etweening #manavgatmem

Ock

Namık Karamancı Fen Lisesi 10-C sınıfı  öğrencileri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Kübra Özben eşliğinde “Çedes Projesi” kapsamında Manavgat  Mesleki  ve Teknik Anadolu Lisesinin özel eğitim öğrencilerini ziyaret etti.İdarenin ve öğretmenlerin de katılımı ile zenginleşen bu ziyaret keyifli anlara sahne oldu. Özel eğitim öğrencileri ile Bocce Yarışması yapıldı.Daha sonra atölyeleri gezen ve  bilgi alan öğrencilerimiz okuldan mutlu bir şekilde ayrıldı.Meslek lisesinin öğrencileriyle önce bilek güreşi daha sonra futbol dostluk maçı  yapıldı.Maça öğrencilerden yoğun ilgi ve destek vardı.Öğrencilerimiz için unutulmaz bir deneyim olan bu gezi için Manavgat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin idaresi, öğretmenleri ve öğrencilerine gönülden teşekkürler #mtal #Namıkkaramacıfenlisesi

Ock

Değerler Kulübü olarak “merhamet ve yardımseverlik” teması etkinliği kapsamında mahallelerimizdeki kimsesiz ve engelli kardeşlerimizi ziyaret ettik. Evinde yalnız yaşayan İsmail Amca’yı ziyaret ederek gençleri  yaşayan değerlerimiz “koca çınarlara” sahip çıkmalıyız şuuruyla sorumluluk sahibi ve daha duyarlı birer vatandas olmaları konusunda bilinçlendirdik.

Ock

Okullar Arası Zeka Oyunları Sampiyonası’na hazırlıklar devam ediyor. Bugün 9. sınıflar 2. deneme sınavını oldu. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ock

Polonya koordinatörlüğünde Portekiz, Hollanda ve Kuzey Makedonya'dan okul ve kuruluşlarla ortak olarak yer aldığımız ve "Gençlik" alanında okulumuzun ilk projesi olan "Youth club of lovers of the world of plants" isimli Erasmus+ KA210 projemiz kabul edilmiştir.

Okulumuza ve paydaşlarımıza hayırlı olsun.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Safahat Bilgi Yarışması'na katılan öğrencilerimizden

Battal Arda Doğan ilçede 1.

ilde 5.

Kayra Bozkurt ilçede2. ilde 10.

Kürşat Taş ilçede 3. ilde 31. olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

NKFL Debate Club (İngilizce Münazara Kulübü) bu hafta düzenlediği etkinlikte

‘’Should people be fined for crimes based on their income?’’ (İnsanlar gelirlerine dayalı suçlardan dolayı para cezasına çarptırılmalı mı?) konusunu  tartıştı. Okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz katıldılar. Debate Club öğrencilerini tebrik ediyoruz.