Kendi markamız olan zeytinyağımızı üretmek için bu seneki zeytin hasadımızı gerçekleştirdik.

Geleneksel olarak düzenlediğimiz her yazılı dönemi sonrasındaki

“” Lokum - bisküvi “ ikramını “Yazı Kulübü” ve 10. sınıflarımızın organizasyonu ile tüm okulumuz genelinde gerçekleştirdik.

Emekleri ve katkılarından dolayı 10. Sınıfları kutluyoruz

Antalya Kültür Yolu Festivali kapsamında Anadolu Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Feriştah Alanyalı'yı okulumuzda ağırlayarak "Side Antik Kazıları" konulu konferansta öğrencilerimizle buluşturduk.

Atamızın aramızdan ayrılışının 85. yılında onu saygı minnet ve özlem ile andık.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Genel Programımızı gerçekleştirdik.

Okulumuz, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesindeydi.

Kadın öğretmenlerimiz "Cumhuriyetin 100. Yılında 100 kitap Okuyoruz Projesi" için bir araya geldiler.

Bulgaristan koordinatörlüğünde  Avusturya, Finlandiya ve Yunanistan ile beraber yürüttüğümüz "Augmented content/Arttırılmış içerik" isimli Erasmus+ KA220 projemizin son hareketliliğini Atina'da gerçekleştirdik.

Antalya Devlet Tiyatrosunın sahnelediği “ BUZLAR ÇÖZÜLMEDEN” adlı tiyatro oyununu öğrencilerimizle birlikte temaşa ettik.

Oyunun hemen ardından Tiyatro oyuncuları ile sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren öğrencilerimiz dönüş yolunda çorbacıda sıcak çorbalarını içerek Manavgat’a döndüler.

9. ve 10. sınıf öğrencilerimizle ANTALYA YÖREX FUARINA katılarak  ülkemizin yöresel lezzetlerini ve üretimlerini yakından tanıma fırsatı bulduk. Oldukça verimli ve eğlenceli geçen gezimizde NKFL öğrencilerimiz eğlenceli kimlikleriyle de YÖREX’e damga vurdu.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri çerçevesinde Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği "100. Yılına Cumhuriyet Destanı" Konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren altı öğrencimiz ödüllerini aldılar.

11.Sınıf öğrencilerimiz  Biyoloji öğretmeni Nergiz Zeybek ile  biyoloji laboratuvarında beyin diseksiyonu incelemesini gerçekleştirdiler.

Münazara maçımızı yazılı haftası sebebiyle salı gününe aldık. Keyifli geçen maçta

HA: Dilay ve Deren

MA:Azra ve Ayşegül

Jüri başkanı:Cihat

yardımcısı(wing):Zeydan

yardımcısı:Hüseyin Ege

09 – 13 Ekim 2023 tarihleri arasında Manavgat'ta gerçekleştirilen "Young ecologists on a mission: Saving our seas” Erasmus+ proje toplantısına katılan öğrencilerimiz okulumuz konferans salonunda kazanım yaygınlaştırma ve deneyim paylaşımı sunumlarını gerçekleştirdiler.

Bir hafta içinde ikinci kez Anıtkabir'de Ata'mızın huzurundaydık.