NKFL olarak İTÜ’deydik.

İstanbul’daki üniversiteleri tanımaya yönelik düzenlediğimiz gezimizin üçüncü ayağı İstanbul Teknik Üniversitesi oldu.

Ayrıca NKFL mezunu olup İTÜ’de okuyan çok sayıda eski öğrencimize bize eşlik ettikleri, sevgi ve saygıları ile sarmaladıkları için teşekkür ederiz.

Camiyle barışık gençler projesi kapsamında öğrencilerimiz, öğretmenimiz Sonay Bal eşliğinde cami ziyaretinde bulundular.

İstanbul’daki üniversiteleri tanımaya yönelik düzenlediğimiz gezimizin ikinci durağı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ydi.

Çok verimli geçen tanıtım programı için Cerrahpaşa Tıp Fakültesi yetkililerine çok teşekkür ediyoruz.

11. sınıf öğrencilerimize yönelik düzenlediğimiz İstanbul’daki üniversite tanıtım gezimizde ilk durak Boğaziçi Üniversitesi oldu.

Bize ev sahipliği ve Boğaziçi Üniversitesi'nin tanıtımını yapan

Doç. Dr. Sayın Sema Dumanlı Oktar’ a ve bizi yalnız bırakmayan okulumuz mezunlarından Ali Kaan Biber, Derya Atılmaz, Görkem Güzelküçük ile Orkun Coşkun'a çok teşekkür ediyoruz.

11. Sınıflarla Göz Dreksiyonu

NKFL Debate Club (İngilizce Münazara Kulübü) bu hafta düzenlediği etkinlikte

‘’Should universities  be free?’’ (Üniversiteler ücretsiz olmalı mıdır?) konusunu  tartıştı. Okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz katıldılar. Debate Club öğrencilerini tebrik ediyoruz. #debate #ingilizce

5-11 Aralık 2023 tarihleri arasında düzenleyeceğimiz CERN Bilim ve Kültür gezisine katılacak öğrencilerimiz ve velilerimiz için çevrimiçi bir bilgilendirme toplantısı düzenleyerek programla ilgili detayları paylaştık.

Geçen hafta 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında 10. ve 11. sınıfların 1. Dönem ara karnelerini verdik ve veli toplantımızı yaptık

Antalya gezi düzenledik.

Önce Antalya Kaleiçini gezdik.

Daha sonra Antalya Şehir Tiyatrosunun sahnelediği “ TAKINTILAR “ adlı tiyatro oyununu  öğrencilerimiz ile temaşa ettik ve akabinde oyuncular ile sohbet edip günün anısına fotoğraflar çektirdik.

Antalya Şehir tiyatrosu yönetimine ve oyuncularına çok teşekkür ediyoruz.

Antalya’da yıl içinde düzenlenen bütün kitap fuarlarını ziyaret den okulumuz bu defa Antalya Cam Piramit'te düzenlenen “13. Antalya Kitap Fuarı”na katıldı.

9. ve 10. sınıflarımız ile kitaplar dünyasında sonsuz bir gezintiye çıktık ve hem öğrencilerimiz hem de okulumuz olarak çok sayıda kitap alarak Manavgat’a döndük.

24 Kasım Öğretmenler günümüz okul aile birliğimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin emekleriyle daha da güzelleşti. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Türkçe Münazara Kulübümüz bu defa 9. sınıf öğrencilerini yarıştırdı.

HA takımı Hamza ve Efe

MA takımı Gizem  ve Mustafa Talha’dan oluştu.  Baş jürimiz Hüseyin Ege yardımcıları Deren ve Dilay’dı. Teşekkürler gençler.

Tübitak Bilim Söyleşileri Programımızı gerçekleştirdik.

Şube Müdürümüz Sayın Murat Altınkaya’nın da teşrif ettiği programda Konya Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrrtim üyesi Doçent Muhammet Hüseyin Çetin öğrencilerimizle bir araya gelerek “Mühendislik Malzemeleri ve Nano Teknoloji” konulu bir söyleşi yaptı. Tübitak tarafından desteklenen programda konuşmacı olarak katılan Muhammet Hüseyin Çetin ve programın yürütücüsü Fizik Öğretmenimiz Serkan Ertaş’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında 9. ve 12. sınıfların 1. Dönem ara karnelerini verdik ve veli toplantımızı yaptık

Show courage isimli Erasmus+ KA229 projemizin final raporu yazım aşamasında ortaklarımızla çevrimiçi bir araya gelerek yapılması gerekenleri görüştük.