NKFL Münazara kulübünün perşembe günü konferans salonunda düzenlediği parlamenter sistem münazara maçının hükümet açılış takımında Abit ve Zeydan muhalefet açılış takımında ise Ayşe Naz ve Ecrin vardı. Panelde baş jüri olarak Cihat ve yanında yardımcı jüri olarak Dilay vardı. Maçı hükümet açılış takımından Abit ve Zeydan kazandı kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Cumhuriyetin 100 yılı sebebiyle Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kompozisyon yarışmasında ikinci olan öğrencimiz Sezin Nisa DULKADİR ödülünü Manavgat Kaymakamı Sayın Adil KARATAŞ 'tan aldı.

Cumhuriyetimizin 100 yaşında,

"İçimizdeki Cumhuriyet ateşi hiç sönmeyecek"

Değerler eğitimi kapsamında 10-A sınıfıyla etkinlik gerçekleştirdi.Öğrencilerin kaynaşması sağlamak amacıyla yapılan etkinliğe, katılım yüksekti.Velilerin yaptığı el yapımı  yiyecekler yatılı ve gündüzlü öğrencilere ikram edildi.Birlikte  oyunlar oynandı.Keyifli sohbetler gerçekleştirildi.Bu güzel güne desteğini esirgemeyen velilerimize teşekkür ediyoruz.

Namık Karamancı Fen Lisesi  CUMHURİYETİMİZİN 100.YIL ETKİNLİKLERİ kapsamında  10/D sınıfı öğrencileri öğretmenleriyle birlikte sınıf pikniği düzenlediler.

Letonya'nın Jelgava kentindeki Jelgavas Centra Pamatskola okulundan 5 yönetici

Erasmus+ Programı "İşbaşı Gözlem" faaliyeti kapsamında okulumuzdaki çalışmalarını tamamladılar.

Üniversite tanıtım gezisinin 3. Günüde Yıldırım Bayezid Üniversitesi Tıp Fakültesini, Bilken Üniversitesini ve ODTÜ'yü tanıdık. Tanıtımda bize eşlik eden okulumuz mezunları;  Ozan SAZAK  Ayşegül AKTAŞ  Deniz COŞKUN  Dilek AVCI Emel DAVER  Bilge Defne YARIMBATMAN  Esra Beren CİN  Gülnur YILMAZ  Mert Erman DURMAZ  Mustafa KIVRAK'a çok teşekkür ederiz

Ekim ayında yaptığımız üniversite tanıtım gezimizin ikinci gününde Hacettepe Üniversitesinin Eczacılık ve Tıp Fakültelerini tadık.Bize yardımcı olan Elif Hanıma ve okulumuz mezunları;Ege ÜNAL ,Emre AKBAŞ, Yiğitcan TAŞ, Abdurrahman Mert Şafak, Yiğithan ÇETİNKAYA'ya teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 100. yılında Atamızı ziyaret etti.

Kas

Üniversite tanıtım gezisinin ilk gününde Eskişehir Teknik Üniversitesi ve Osman Gazi Üniversitesindeydik.

Eskişehir Teknik Üniversitesinde Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesini ve Osman Gazi Üniversitesinde Tıp Fakültesini tanıdık.

Tanıtıma katılan okulumuz mezunlarından Rana Güreş, Ferhat Taha Çetin ve Mahmut Şehirlioğlu’na çok teşekkür ediyoruz.

NKFL Debate Club (İngilizce Münazara Kulübü) bu hafta düzenlediği etkinlikte

''Should cities be designed around car use?'' (Şehirler araba kullanımına göre mi tasarlanmalı?) konusunu  tartıştı. Okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz katıldılar. Debate Club öğrencilerini tebrik ediyoruz.

Kas

Erasmus+ projesi kapsamında "iş başı gözlem" faaliyeti için Manavgat Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne gelen Macaristan  Bekescsaba İl Eğitim Müdürü ve personelini okulumuzda ağırlayarak "STEM" konulu bir sunum yaptık ve deneyimlerimizi paylaştık.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Cumhurbaşkanlığı Senfoni orkestrası tarafından seslendirilen 100.yıl Marşı tüm öğrencilerimize müzik derslerimizde öğretilerek öğrencilerimiz tarafından coşkuyla söylendi.

Kas

NKFL Debate Club (İngilizce Münazara Kulübü) bu hafta düzenlediği birinci etkinlikte

''Should mixed martial arts be banned from broadcasting on TVs or not?'' (Karma dövüş sanatlarının televizyonlarda yayınlanması yasaklanmalı mı yoksa yasaklanmamalı mı?) konusunu  tartıştı. Okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz katıldılar. Debate Club öğrencilerini tebrik ediyoruz.

Kas

Öğrencilerimizin hazırladığı Mavi Çerçeve isimli dergimizin haberi Nehir Gazetesinden sonra Manavgat'ın Sesi gazetesinde de haber olarak yayınlandı. İlgilerinden dolayı Manavgat'ın Sesi Gazetesine teşekkür ederiz.